PŮLROČNÍ ORIGINÁLNÍ EFT CERTIFIKOVANÝ VÝCVIK 

PŘÍMO S INICIÁTORKOU METODY EFT V ČR

TERAPEUT ENERGETICKÉ

PSYCHOLOGIE EFT 

TERMÍNY 51. BĚHU TERAPEUTICKÉHO VÝCVIKU 2024

18-19.5., 15-16.6., 20-21.7., 24-25.8.,21-22.9., 19-20.10., 

BUT infoSTUD

METODA EFT - TERAPIE, STUDIUM, OSOBNÍ ROZVOJ

logomalinkeOd roku 2005 zbavujeme lidi psychických a fyzických problémů a poskytujeme profesionální vzdělání v energetické psychologii EFT. 

Sindy Katayama má téměř 20 let zkušeností. Její vášeň a zaujetí alternativními přístupy k léčení a osobnímu rozvoji a potřeba se vzdělávat u těch nejlepších světových odborníků vám zajistí přísun těch nejlepších a nejnovějších informací. 

Sindy přivezla EFTdo ČR a má tedy nejdelší profesionální zkušenost. 

Začněte hned!

KNIHAplusDVD        

BUT kupte

Psychologie úspěchu a prosperity, akreditace MŠMT
Navrátilová AlenaMoc děkuji, výrazně jste mi zkvalitnily můj život. Najednou vím, že mohu, narostly mi křídla a vrátila jsem se do doby, kdy jsem věřila, že vše je možné. První půlka mého života byla o tom zpracovat, co mě potkalo (smrt dítěte, rozvod, smrt přítele, přišla jsem o statisíce, dcera na drogách,....) a druhá půlka bude o tom, že již nemusím nic překonávat a mohu tvořit život podle svých snů - vím, že mohu a dokážu a to vše díky vám, nejsou to jen techniky, které učíte, ale to, KDO JSTE VY. To co dáváte ze sebe. Díky, že vás mám v životě. Budu tu do sta a vytvořím si nový život díky vám. Díky vnesly jste novou kvalitu do mého života.

Alena Navrátilová