PŮLROČNÍ ORIGINÁLNÍ EFT CERTIFIKOVANÝ VÝCVIK 

PŘÍMO S INICIÁTORKOU METODY EFT V ČR

TERAPEUT ENERGETICKÉ

PSYCHOLOGIE EFT 

TERMÍNY 51. BĚHU TERAPEUTICKÉHO VÝCVIKU 2024

18-19.5., 15-16.6., 20-21.7., 24-25.8.,21-22.9., 19-20.10., 

BUT infoSTUD

METODA EFT - TERAPIE, STUDIUM, OSOBNÍ ROZVOJ

logomalinkeOd roku 2005 zbavujeme lidi psychických a fyzických problémů a poskytujeme profesionální vzdělání v energetické psychologii EFT. 

Sindy Katayama má téměř 20 let zkušeností. Její vášeň a zaujetí alternativními přístupy k léčení a osobnímu rozvoji a potřeba se vzdělávat u těch nejlepších světových odborníků vám zajistí přísun těch nejlepších a nejnovějších informací. 

Sindy přivezla EFTdo ČR a má tedy nejdelší profesionální zkušenost. 

Začněte hned!

KNIHAplusDVD        

BUT kupte

Hana Rákosníková1V momentě, kdy se člověk rozhodne pro zásadní změny ve svém životě, nebo je k nim okolnostmi dotlačen, zjistí, že rodičovské a "dobře" míněné výroky na jeho adresu ho uzavřely do "mentální klece". Kurz EFT u Sindy dá každému do ruky klíč k odemčení klece a odvahu k jejímu opuštění. Bála jsem se mezi lidi, a teď hraju na festivalech lidem na tibetskou mísu, bála jsem se udělat něco, co by rodina neschvalovala, našla jsem sílu od nich odejít....Když jedeš na koni, který chce jít pořád jinam než ty, prostě přesedni na jiného...Je váš život jiný, než jaký si přejete? Zjistěte u Sindy, jak přesednout... Přeji mnoho hezkých osvobozujících zážitků s EFT.
Hana Rákosníková