PŮLROČNÍ ORIGINÁLNÍ EFT CERTIFIKOVANÝ VÝCVIK 

PŘÍMO S INICIÁTORKOU METODY EFT V ČR

TERAPEUT ENERGETICKÉ

PSYCHOLOGIE EFT 

TERMÍNY 51. BĚHU TERAPEUTICKÉHO VÝCVIKU 2024

18-19.5., 15-16.6., 20-21.7., 24-25.8.,21-22.9., 19-20.10., 

BUT infoSTUD

Vytisknout

Nemá ráda svoji postavu, vztek na bývalého přítele

Napsal Sindy dne .

Za úpravu a gramatiku příspěvku zodpovídá autor.

Klientka : Lucie Š. 18let

Popis případu: Klienta měla vztek na svého bývalého přítele Martina, který jí často říkal , že je tlustá.S tím také souvisel pocit, že má tlusté nohy, když se na sebe podívá do zrcadla.(Klientka byla štíhlé postavy)

Začali jsme vyťukávat vztek na jejího bývalého přítele

Použité techniky EFT:

-          I přesto, že mám vztek na Martina, že mi řekl, že jsem tlustá se přijímám a mám se ráda.(SJS10)

-          Zbývající pocit vzteku na Martina, že mi řekl, že jsem tlustá (SJS 5).Klientka se velmi emočně uvolnila a začala plakat, stále jsem ťukal ale beze slov.Pláč postupně přecházel v smích.Poprosil jsem klientku ať znovu zavře oči a představí si bývalého přítele Martina a popíše svoje pocity.
S úsměvem na tváři mi oznámila, že žádný vztek vůči Martinovi již necítí. Avšak má v sobě pocit, že její nohy jsou tlusté, když se na sebe dívá do zrcadla.

 Použil jsem tedy tuto EFT techniku:

                 -     I přesto, že mám pocit, že moje nohy jsou tlusté, když se na sebe dívám do zrcadla se přijímám a mám se ráda(SJS 7).

-          I přesto, že mám v sobě zbývající pocit , že mé nohy jsou tlusté,když se na sebe dívám do zrcadla se přijímám a mám se ráda (SJS 3) (klientka se opět rozplakala se slovy, že se nemá ráda)

-          I přestože se nemám ráda, přijímám se taková jaká jsem a plně se akceptuji.(SJS3-> 0)

 Navrhl jsem klientce Hypnozu:

Cíl: Tvým cílem je mít ráda svoji postavu, svoje nohy, bez ostychu se ukazovat v plavkách před lidmi.

Sugesce: K tomuto cíli ti pomůže toto: Máš hezkou hubenou postavu, cítíš se skvěle, tvé nohy jsou krásné, jsi šťastná a spokojená.Procházíš se po pláži kde je spousta lidí a ty jsi pozitivně naladěná ,usmívajíc se na okolí kolem Tebe.Jsi naprosto přirozená a krásná.

Tajné místo: Ostrov s krásnou bílou pláží, kde je jemný písek.Zelené palmy a krásné moře.Jsou slyšet a vidět přelétávající racci.Západ slunce nad obzorem, teplo, a jemný vánek, který Tě hladí po tváři.Cítíš se tam bezpečně a jsi naprosto uvolněná.

Závěr: Po této hypnóze se mne klienta zeptala, jestli tady mám velké zrcadlo, tak jsem ji nasměroval do jednoho z pokojů.S úsměvem pak přišla..a řekla, „vždyť já mám ale přece pěkné nohy“. Odcházela s lehkým pocitem naprosto spokojená se svojí postavou.
Druhý den mi psala, že jí nedělal sebemenší problém se podívat do zrcadla, a že se cítí naprosto skvěle, že má hezké nohy.

Marek Jelínek

Terapeut energetické psychologie & EFT

Tel:773977499

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

www.bezleku.cz